Sitter för tillfället på jobbet och känner hur tiden bra sniglar sig fram. Har lämnat in försfrågan om komp för imorgon och i övermorgon så hoppas verkligen att jag får den. Jag kommer oavsett inte kunna flytta förens på lördag men om jag får komp så kommer det ge mig mer tid att packa det sista, städa samt så får jag lite mer ledig tid innan skolan börjar vilket skulle vara skönt. Så nu tycker jag att vi får hålla tummarna för att det blir godkännt!
 
Jag har svårt att vänta tills nästa vecka och hoppas verkligen att vi redan då kan hitta en tid som jag kan komma och provrida Pilen. Jag ska rida lektion istället för mamma på torsdag så då kommer det ju inte att gå men utöver det så vet jag inte i och med att jag inte fått mitt schema än, skolor brukar ju inte vara allt för bra på det där med framförhållning.
 
xoxo
Almmi
flytt, häst, hästar, jobb, komp, kompledigt, plugg, rida,
Okej, så jag la upp på facebook att jag sökte medryttarhäst för att jag flyttar hem och det sa verkligen boom och jag fick en hel del olika förslag och nu har jag en häst som jag ska åka ut och provrida så fort jag vet hur mitt schema ser ut så att jag och ägaren kan hitta en dag som passar för båda. Det bästa är att ägaren är en gammal vän till mig och jag har ridit hästen en gång tidigare (back in 2011) samt varit med ut och fotat henne och hästen ett flertal gånger så det känns som att det blir lite enklare att inte behöva träffa en helt ny människa och övertyga denna att jag kan rida deras häst och att de kan lita på mig, haha. Jag tycker för övrigt väligt mycket om den hästen också vilket ju är ett stort plus.
 
Så nu vill jag verkligen att dena vecka ska gå förbi så fort som möjligt så att jag får åka och rida och förhoppningsvis så funkar det bra och då kommer jag äntligen att ha en medryttarhäst. Jag måste bara komma på hur jag ska stoppa löpelden som jag lyckats starta på FB.
 
Hästen jag ska provrida. Bilden är från när jag var och fotade när han och ägaren tränade dressyr för en tränare.

oxox
Almmi
brun, facebook, häst, medryttarhäst, nordis, nordsvensk, söt,
Jag har ca världens hästabstinens just nu. Har kollat på EM i  kür och det har verkligen fått mig att vilja börja rida och kanske till och med tävla igen. Problemet är bara att jag har ingen häst och jag kommer definitivt inte ha råd med en nu när jag börjar plugga. Däremot så har jag tänkt försöka få tag på en medryttarhäst, det dryga kommer ju dock att vara att jag inte kommer ha fri tillgång till bil så kommer behöva att hästen står på ett ställe dit det går bussar, och gärna mer än en buss om dagen. Vilket oftast är lite svårt, tyvärr. Men om någon har tips på personer som söker medryttare till sin häst i Falun/Borlänge området så kommentera gärna! :D
 
Är inte allt för kräsen med vad det är för häst heller, roligaste medryttarhästen jag någonsin haft är faktiskt en f.d travare som skolades om till ridhäst pga en skada i ett ben. Han kunde inte mycket men OJ vad kul det var att se förändringen som skedde från en omusklad häst (omusklad pga fått stå ett tag) som bara ville trava fort till en fint musklad häst som kunde gå på tygel och göra skänkelvikningar samt började förstå grejen med både öppnor och slutor samt att få vara en del av den förändringen.
 
Aja, ska lägga ut eftersökning på FB också samt kika runt lite på blocket och Hestnet så förhoppningsvis hittar jag något.
 
xoxo
Almmi
 
 
EM, dressyr, hästar, kür, rida,