Hej hopp hur det med världen? För mig så flyter allting på rätt fint. Är så himla glad nu för en viss resa är bokad, det går framåt på träningen samt så har jag fått mycket jobb. Räknade ut att jag har jobbat 120 timmar denna månad. Vilket är ganska fint för det är nästan heltid och då blir det en bra lön. Har 13 arbetspass varav 10 nätter. Så det kommer att bli super! 
 
Nu ska jag iväg och gå en sväng sedan blir det vila och träning innan sista arbetspasset börjar inatt. 
arbetspass, heltid, himla, jobb, lön, månad, natt, nattpass, träning, världen,
Fått smaka årets första jordgubbar....mums. Det var riktigt gott men längtar till de svenska är en liten annorlunda smak på dem hahha. Här får ni lite sommarkänslor. 
Det bara pirrar i kroppen när jag ser dessa bilder!
//Mini
Blir så himla glad när man tycker om en person på ett vänskapligt sätt och hon visar att hon också gör det tillbaka, hon är äldre än jag också men tydligen gillar hon att jobba med mig vilket är kul. Jobbade natt nu i helgen och då var det en som bytte avdelning för att jobba med mig och då blev jag "aaww vad fint" men samtidigt kände jag ett ansvar om att allt skulle gå bra och det skulle bli på ett visst sätt osv för att hon bytte avdelning för min skull. Men man ska inte behöva känna så för hon visste vad hon gav sig in på och det är upp till henne att bestämma samt så sa inte jag någonting utan hon fick välja helt själv. 
Men natten blev jätte bra och allt gick super så det blev en perfekt helg!
Tack fina du!
 
//Mini
avdelning, byte, helgen, jobb, mig, nattjobb, vänskap, äldre,