God dag allesammans!
 
För tillfället sitter jag på hotellrummet efter anda dagen i Stockholm och på Stockholm Horse Show. Idag har vi sett REEM Acra FEI World Cup Dressage Grand Prix oc det var riktigt bra faktiskt. Vinnaren var en svensk tjej som heter Trinne Vilhelmson-Silfven och hästen hon red heter Don Auriello och shit vad hon verkligen gjort sig förtjänt av den förstaplatsen. Hennes ritt var så otroligt bra att jag tror att jag rent av glömde fota henne för jag satt som trollbunden under hela ritten. Trinne är min nya idol, så är det bara.
 
Imorgon blir det att se den internationella hoppningen, det ska bli riktigt nice. Jag ska försöka fota så gott det går, vi har dock platser på läktaren och jag har inget teleobjektiv så jag vet inte hur bra det kommer gå, men jag ska försöka i alla fall. :)
 
//Almmi
Hej vad tyckte ni om Idol igår kväll? Var juryn orättvis? Vann rätt person? Åkte rätt person ut? Hur hade ni röstat? Jag följde Idol i början av tävlingen men sedan kom jag av mig, då var min favorit Elin Bergman och jag hoppades att hon skulle vinna. Så jag blev väldigt glad igår när jag såg att hon fortfarande var kvar plus att hon gick till final. Vilket var super kul. Jag älskade Kevin Walkers tolkning av In The Name Of Love (Pride) som han sjöng för ett tag sedan och då hoppades jag att han också skulle komma till final och det gjorde han ju. 
Så nu hoppas jag dessa två fantastiska artister visar deras bästa sidor och vad de verkligen går för så att vi får en grym fredagsfinal. Eller vad säger ni?
 
Kevin Walkers tolkning av Inte The Name Of Love (Pride)
//Mini
Elin Bergman, Globen, Idol, In The Name Of Love, Kevin Walker, Pride, finalen, fredagsfinalen, idol 2013,
Nu har den fjärde och sista säsongen av Nikita kommit ut. Såg första avsnittet igår och det var bra. Nu väntar man på nästa. 
 
Här är trailern för avsnitt 1. Är dock en blandning mellan första och andra avsnittet men det fanns ingen ensam hahah. 
 
Annars då, är jag i Uppsala och besöker släkten vilket är roligt. Vi har nyss kommit tillbaka ifrån en julmarkand. Där gjorde jag ett rejält fynd då jag köpte en filt som är av islänkt ull (icewool) och en sådan ny filt kostar ca 700 hundra att köpa och här köpte jag två för 600 och de var helt nya. Vilket fynd va? 
 
Vad har ni gjort denna fina lördag?
 
//Mini
1, 4, Icewool, Nikita, Uppsala, bra, episode, filt, fynd, islänskt, rejält, season, ull,