För ett par dagar sedan så skickade min pojkvänn denna banner till mig:
 
Nyfiken i en strut som jag är så var jag ju tvungen att gå in på Tumblr och söka efter gifs och liknande från de olika filmerna. Såhär i efterhand så ångrar jag det rätt djupt och önskar att jag bara kunde radera vad jag såg, det vänder sig i magen på mig bara av att tänka på det. (jag reckomenderar alltså inte detta för någon som är lättäcklad eller är lite blödig)
Men det äckligaste var nog den scen jag kollade på från filmen Hadashi no Gen (Barefood Gen), det är scenen från när atombomben släpps över Horoshima och den är så fruktansvärt vidrig så det är inte klokt.
Jag har dock fortfarane funderingar på att se den och resten av filmerna på listan (utom Fantastic Planet), dock tror jag inte att jag någonsin kommer att göra det då jag med största säkerhet inte kommer klara av det.
 
Tror ni att ni skulle klara av att se någon av filmerna, eller har ni kanske redan sett någon utav dem? Vad tyckte ni? Finns det någon i listan som ni kommer att se någon gång?
 
//Almmi
Barefoot Gen, Felidae, Grave of the Fireflies, Hadashi no Gen, Hotaru no Haka, The Plague Dogs, Watership Down, When the Wind Blows, animerat, förkrossande, hemskt, läskigt, sant, vidrigt,
Imorgon blir det begravning av en anhörig så vi har nu kommit fram dit vi ska bo. Kommer bli en jobbig dag men lärorik. Man får se allt som en erfarenhet och göra det bästa av situationen! 
Här kommer den goda maten som vi fick när vi kom fram. 
Kyckling och ris mums.


begravning, erfarenhet, livserfarenhet, maten, situationen,
Igår var det fest, ja jävlar vad fest det var. Min plan var att jag skulle dricka med måtta (kanske en eller två cider) samt gå hem sådär vid tolv/ett och sova då jag skulle jobba idag. Men som ni kanske förstår så blev det inte riktigt så. Ungefär vid tiotiden så gick Mr. Måtta hem och la sig och lämnade mig på festen tillsammans med fina människor och shots. Sådär en fyra shots senare så fick vi för oss att dra till Mysen (utestället här i "stan") och fortsätta röja där. När det stängde så drog jag, Malin och Jesper hem till Malin och gosade med hennes katt och satt och pratade. När klockan var ca 04.15 så gick jag hem för att sova tills klockan ringde vid halv åtta och då var det bara att gå upp och bege sig till jobbet. Jag tror nästan att jag fortfarande var lite full när jag kom till jobbet, det känndes som det i alla fall. Den där iden om att fortsätta festa känndes som en jättebra ide igår, idag tvivlar jag dock på hur bra den iden egentligen var. Aja, inatt ska jag i alla fall få sova ordentligt.
Jag kan dock säga att jag var jävligt tacksam emot mig själv imorse för att jag följt min impuls att köpa kräm som jag fick igår när jag var på affären för en bättre frukost hade jag nog inte kunnat få med tänke på hur jag mådde imorse.
 
http://distilleryimage0.ak.instagram.com/5435f87e850811e3bab012d2d5e6e25c_7.jpg
Min utsikt när jag går ut genom dörren.
 
http://distilleryimage11.ak.instagram.com/989208b685f611e3b79312eb07b1b393_7.jpg
Våra skumma drinkar.
 
//Almmi
alkohol, bakis, bilder, dricka, drink, fest, festa, full, jobba, kräm, utsikt, vinter,