Hej hur var eran valborg? Min var härlig då jag fick fixa en viktig betydelsefull sak som verkligen har suttit mig åt hjärtat :D Nu blir det att shoppa hem lite grejer ifrån rean på Nelly.com det är ju sista dagen idag, ni får se senare vad det blir för skoj :P

//Mini
betydelsefull, dagen, nelly.com, rean, shoppa, sista,
Gårdagens rollspelsmöte var helt fantastiskt rolig! Vi började med att gå ned på Maxi för att köpa godis och drick för att ha inför rollspelet, och jag köpte även en glass åt mig och våran SL (spelledare). SL skulle man även kunna benämna som Gud då det är ganska precis vad hen är, I alla fall medans man rollspelar. Att muta Gud är inte en dålig ide, det kan snarare göra det bättre för en och han resultera i att Gud är lite snällare emot en än vad hen kanske hade varit annars.
När vi kom tillbaka från Maxi så drog vi igång rollspelet och shit vad kul det var! Vi han få ett uppdrag av vårat guild, slåss emot ett tunnelsvin samt lösa en massa gåtor och pussel. Det slutade dock med att Gud var tvungen att peka med hela handen för att vi skulle lösa det sista pusslet vi tos oss an.
På onsdag så blir det möte igen och förhoppnignsvis så kommer det att bli ännu mer awesome än det vi hade igår.
 
//Almmi
Slalom, awesome, gud, ibland, man, muta, måste, rollspel, spelledare,
Äntligen börjar det minska! Nu till helgens början hade jag fyra stycken stora läxor, betade av den ena i fredags, den andra börjar bli klar så nu börjar man komma i fas. Äntligen! Förstår inte hur lärarna tänker när de ger oss så mycket uppgifter fast de säger att de inte ska göra det. Kommer vi ha någonting kvar att göra nu i maj eller?
 
//Mini
fredags, fyra, göra, läxor, maj, tänker, äntligen,