Idag är det dags för lite avkoppling på blå lagunen. Det är Islands varna källor och det är ca 36-40 grader varmt i vattnet och det är naturligt uppvärmt ifrån vulkanen. 
Bilder kommer senare! 
Men ni kan få en frukost bild ifrån vårt hotell samt balkongen att gotta er med. 
//Mini

Iceland, Island, Reykjavik, frukost, utsikt,
Nu äntligen är vi framme!!! Vi har checkat in på vårt hotell där vi har ett deluxrum så att vi har tillgång till spa avdelningen också vilket inte är helt fel! Vi åkte 7:45 och var här 14:00 lokal tid men isländsk tid så var vi här kl 12:00. Så vi åkte mot tiden vilket var ganska häftigt. 
(Island + Norge)


Samt så mellanlandade vi i Oslo för det finns inget direkt flyg från Sverige. Medan vi väntade så köpte jag ett smycke ifrån Pandora, har länge kollat på dessa för de är så fina!

Hotell på Arlanda är veklingen att rekommendera. Det var ett jätte fint rum, en enorm frukost och det tog ca 5 minuter att gå till terminal 5 vilket var helt perfekt. Samt så stadde tåget till så att man aldrig behövde vara ute utan man gick direkt upp till Arlanda. 
(Rummet på Arlanda)


Frukosten

//Mini
Arlanda, Island, Norge, Pandora, Sverige, flyg, hotellrum, köpte, mellanlandade, tåg,
Det är så SPÄNNANDE!!! På måndag åker jag och Almmi till Island. Detta har bara varit en önskan och nu händer det äntligen! Det känns så overkligt, kommer nog inte förstå förrän jag är framme i Island hahaha. 

Hörs senare! 
//Mini
Island, framme overkligt, förstå, händelser, spännande, verkligt,