Nu tog denna vecka slut och denna veckas skift :) hahah man känner sig så oerhört nöjd att få sluta idag. Speciellt när man har jobbar i sex dagar av sju.

//Mini

Jag har ett sommarvikariat på ett äldreboende. Det har sina ljusa stunder.

Idag så var det en dam som gav mig inspiration till bloggen.
Hon satt och skrek, då gick jag in på hennes rum och frågade varför hon skrek. Fick då till svar att hon ville ha solen. Hon undrade vart solen var? (Det regnade nämligen ute). Jag sa att det regnade och att om solen skiner imorgon så ska vi ta och gå ut.
Det tyckte hon lätt bra. Man hann bara komma ut ifrån hennes rum så skrek hon igen. (Undrar om hon såg att det regnade nu?) hahah

Nu sitter jag och äter lunch så se om vi hörs senare idag slutar nämligen kvart över nio :)

//Mini

Igår var jag som sagt med Elliot ut till stallet och fotade henne när hon red samt så blev det att fota lite hästar i hagen. I slutänden så blev det 135 bilder och förhoppningsvis så blev det någon bra i alla fall.
 
I övrigt så har jag blivit sjuk. Är typ helt täpt i näsan, snoret bara rinner, har ont i halsen, ont i bihålorna samt är äckligt jävla trött. Så när jag har skrivit klart detta så ska jag promenera ned på Maxi och köpa lite godis samt läsk åt mig själv och sedan kanske jag sätter mig och kollar på film eller nått, borde egentligen sätta mig och redigera lite bilder som ska iväg till lite folk men jag orkar verkligen inte, jag får ta det en annan dag helt enkelt.

Renara säger hej. :3
 
//Almmi
foto, fotografera, fotografering, godis, häst, sjuk, snörvel,