Idag blir det till att sticka in till stan för modevisning, ska bli grymt kul. Det är lite extra ikväll då affärerma har öppet längre än i vanliga fall. 
Jag har ju lite grejer som jag skulle vilja shoppa men har tänkt att ta det lungt nu fram till jul, ska bara handla julklappar. 
 
Hahhaha hur gör ni? Sparar ni pengar för att bara köpa julklappar eller shoppar ni som vanligt?
 
//Mini
december, extra, jul, julklappar, kul, lungt, modevisning, november, shoppa, vanligt,
Den 29 oktober så släpptes äntligen The Sounds efterlängtande femte album Weekend. Så just nu håller jag på att lysnna sönder det, hahha går ej att lyssma sönder The Sounds. Tänkte ta och beställa den nu ifrån CDON.com där kostar den 149kr men ska även kolla runt på andra sidor. Albumet är grymt!!

För The Sounds så har dett album varit en resa tillbaka i tiden till den stund de startade.

”Weekend” om man ser till hur vi spelade in det. Vi letade från början efter ett mer organiskt sound när vi började skriva på det. Vi tänkte inte så mycket fram och tillbaka på vad vi skulle göra, utan snarare fick mer bara en känsla som vi sedan gick på hela vägen – Säger Jesper Andersson.

Här är låtarna: 
1. Shake shake shake 
2. Take it the wrong way
3. Weekend
4. Great day
5. Outlaw
6. Too young to die
7. Panic
8. Animal
9. Emperor
10. Young and wild
11. Hurt the ones I love
 
Enjoy!
 
//Mini
Jesper Andersson, The Sounds, album, beställa, cdon.com, femte, grymt, hela, känsla, låtarna, musik, oktober, organiskt, organiskt sound, vägen, weekend,
Nu har man suttit med läxa i ca 1 timme så nu slutar jag för kvällen för att se Efterlyst.

Ha en bra kväll!

//Mini
efterlyst, kvällen, läxa, läxa,