Hej hopp!!! Sitter med läxa dag ut och dag in hahhaha har tentamen på lördag. För övrigt då ska jag till kursen ikväll igen. Förra gången hade jag minskat 3% fett så då låg jag på 33% fett och nu hoppas jag att det är under 33% för då börjar det äntligen hända någonting. Berättar mer när jag kommer hem för nu måste jag åka. 
 
//Mini
berättar, hem, händer, lördag, någonting, plugg, tentamen, utmaningen,
Hej hopp! Har ni sett klart på melo nu? Vad tyckte ni? 
Själv har jag en händelse som jag skulle vilja skriva lite om. Så kom gärna med rätt kommentarer om vad ni tycker och tänkter.

Scenario: tre kompisar ska åka iväg till en rolig träff. En av kompisarnas barn kör. De lånar vår bil. Det tar ca en halvtimme att åka dit och lämna dem och sen åka tillbaka hit. Men bilen kommer aldrig. Efter 45m ringer vi som har lånat ut vår bil till vår man som är en av kompisarna i kompisgänget och frågar vart bilen är som först inte svarar så vi måste krångla och ringa om ett nummer till en annan av kompisarna som är med? (Mannen är vanligtvis väldigt rädd om bilarna och undrar ofta vart man är om man inte kommer hem en viss tid.) nu sa han jag vet inte de kommer väll hurså? Vi sa att den borde vara tillbaka nu för man blir ju orolig att något har hänt. Efter en och en halv timme så ringer vi till barnet som har bilen och frågar vart dem är. De är och fikar i stan och frågar om vi behöver bilen? (De här barnet har en egen bil, så varför tog dem inte den? Det blir två mil längre att åka den vägen till stan som de gjorde.) Man känner sig arg och besviken. Pappan till barnet sa till vår man efter vi hade ringt att dem var nog och fika och sa är inte hon sjuk? Då behöver hon väll inte bilen? 

Först och främst hur kan man göra så? Använda någon annans bil på det sättet, tänk om något hade hänt, vi betalar för att någon annan ska ha roligt, samt varför ringde ingen och sa något? 
Man känner sig överkörd av en bil. 

Hur hade ni gjort om ni var i någon av dessa situationer? Hade ni använt bilen, hade ni frågat, hade ni ringt? 

Tack för att jag fick skriva av mig. Ha en bra kväll.
//Mini
använda, barnet, bilen, fika, kompis, kompisar, kompisgäng, låna, pappan, ringa, ringer, scenario, sjuk, timmar, timme,
Hej hopp!
 
Jag håller på med ett vikt projekt som kallas utmaningen och den finns just nu i Dalarna. För Dalarna är de mest överviktigaste länet (vilket är synd och tråkigt) så de har gjort denna tväling som heter Nu Lyfter Vi Dalarna och i denna ingår utmaningen. Det finns 3 viktkategorier som man kan tävla i: bränna fett %, hålla vikten eller öka muskelmassan. Jag är med och tävlar i att bränna fett % för att jag har för mycket fett så det är inte hälsosamt längre, jag ska ner till den hälsosamma procenten. Samtidigt är detta en kurs för man träffas en gång i veckan och då väger man sig så man får se om man har ökat, ståt still, eller minskat i sin fokuserade kategori. Man får då berätta om veckan som varit osv. Sen går man in på veckans ämne som är olika varje gång. Det började med protein som vi lärde oss om första gången sen är det något nytt till veckan efter. 
 
Så jag kommer att skriva lite om detta då och då så jag hoppas att det blir intressant för vissa av er. Samt så kommer jag skriva min procent och vad som har minskat osv. Och efter dessa tolv veckor så kommer jag lägga upp före och efter bilder. 
 
//Mini
Dalarna, bränna fett, fett, hälsosamt, lyfter, län, länet, muskelmassa, procent, utmaningen, vikt, överviktigaste,