Okej, så idag när jag satt på jobbet så började det skaka och dundra (lite som om det vore åska). Till en början så var det inte allt för kraftigt så jag och mina kollegor trodde att det bara var ett tåg som körde förbi så Inlandsbanan går precis utanför ochd det brukar skaka och bullra lite när de kör förbi. Men sen började det skaka så pass att det känndes ordentligt och man till och med såg hur väggar och saker vibrerade. Det var....... konstigt. En väldigt konsigt kännsla i synnerhet då jag aldrig tidigare upplevt ett jordskalv tidigare.
 
Aja, tyckte väll att ni skulle veta det, så får ni läsa något intressant för en gångs skull, haha.
 
xoxo
Almmi
häftigt, jordbävning, jordskalv, konstigt, läskigt, skakade, wow,
Så, jag fyllde år i torsdags. Det vart dock inte så mycket firandedå jag bor ganska lågt bort ifrån både vänner och familj. I lördags kom dock min farmor och farfar över och vi handlade lite tillsammans, åt sushi och bara hade en trevlig dag tillsammans. På kvällen sedan så gick jag, min pojkvän och två av våra vänner på bio och såg Guardians of the Galaxy, filmen och handlingen i sig var okej däremot så var den fruktansvärt rolig vilket gör att jag faktiskt tycker om den och skulle kunna se den igen.
 
Nu i helgen så ska jag hem till mammaoch hon ska tydligen dra med mig ut på någonting som jag inte får veta vad det är. Hon frågade dock om vi skulle köra en eller två timmar och jag bara kännde att det var lite svårt att svara på då jag inte har en susning om vad det är vi ska göra ens. Men vi får väll se, jag ska försöka skriva ett inlägg på kvällen och tala om för er vad de hittade på för bus.
 
För övrigt så har vi en riktig knäkatt (ni vet, istället för knähund)
 
xoxo
Almmi
Alltså, pastel goth, det är en stil som jag väldigt gärna byter till ca nu. Tyvärr så har jag inte riktigt pengar till att byta ut hela min garderob at once så den förändringen får ske gradvis helt enkelt. Har dock inte tänkt konvertera hel då jag fortfarande tycker om att vara klädd i enbart svarta kläder ibland, men det vore skönt med lite omväxling.
 
Började även kolla på en ny serie idag, Pretty Little Liars. Såg första avsnittet i morse (biggest mistake ever) så hela dagen medans jag varit på jobbet så har jag bara velat åka hem och fortsätta titta. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att den är bra eller inte dock, däremot så kan jag inte sluta titta för jag måste få veta vem the bad guy är och om det är den jag tror att det är.
 
Har ni någon serie som ni inte kan slita er ifrån?
 
xoxo
Almmi
PPL, Pretty Lille Liars, byta stil, goth, kläder, pastel, pastel goth, serie, serier,