Idag så "råkade" jag beställa en ny väska. Den heter "Dragonscale Bag of Holding" och alla som är bekanta med D&D har nog hört om detta tidigare. Västan är supersnygg och gjord i fakeläder som är mönstrad så att det ska se ut som att den är gjord i drakskin. Nu vill jag att den bara ska komma men det kommer antagligen att dröja ett bra tag då den ska skickas från USA. Den är även riktigt praktisk, den har ofantligt många fack, bland annat ett specifikt för laptop och den får då plats med den 17" laptop och då min är 13" så tycker jag att det passar riktigt bra. Samt spå kommer jag antagligen att även få plats med min kamer vilket blir riktigt praktiskt nu när vi har börjat med fotokursen och jag nog kommer behöva ha med både datorn och kameran till skolan och då är det ju väldigt mycket mer praktiskt att bara behöva släpa på en väska istället för två. Samt så blir det även en väska mindre att släpa på när jag reser.
 
http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/f2d5_bag_of_holding_dragon.jpg
Bild på väskan, den jag beställt kommer dock att vara blå och inte svart. Gjord i "dragonhide" PVC leather. Från ThinkGeek.com
 
Sen så har jag för en gångs skull haft något av lite framförhållning så jag är klar med alla uppgifter som ska in senast på söndag. Mycket skönt då det gör att jag bara kan chilla och rollspela i helgen. Det är faktiskt ganska skönt att vara klar också för nu har jag resten av fredagen till att göra annat istället för att behöva sitta begravd i skolarbete. Förhoppningsvis så kan jag hålla i detta och inte gå tillbaka till att skjuta upp allt till sista jävla sekund hela tiden.
 
Jag är för övrigt på jakt efter en ny medryttarhäst men det verkar klent på den fronten. Blir också så ofantligt osäker på när personer skriver att man ska ligga på en viss nivå då jag aldrig har tävlat annat än KM och det senast när jag gick på högstadiet så jag har verkligen ingen aningn om på vilken nivå jag ligger. Men sedan så rider jag mest för att det är roligt och inte för att tävla. Funderar dock på att höra av mig till en person som behövde hjälp med sin Haflinger och se om det kanske kan var något. Samtidigt så är det dock väldigt skönt att ha mer tid till skolarbeten och så vidare. Aja, får se hur jag gör, vill ju fortsätta rida också och har inte direkt råd att rida på ridskola.
 
xoxo
Almmi
D&D, Dragonhide, Dragonscale, dungeons and dragons, framförhållning, häst, medryttarhäst, skola, skönt, tid, väska,
Nu har det inte hänt så mycket igen, eller nja, visst har det hänt lite saker men det är bara tråkiga saker som jag inte riktigt känner för att skriva om. Hade dock glömt att vi skulle läsa en text till imorgon så får göra det idag, lite drygt att det är 45 sidor bara. Det är dock lite roligt det där, hade det varit en bok jag tycker om, typ Skulduggery Pleasantbooken jag håller på och läser så hade 45 sidor varit piece of cake men nu bara för att det är skolrelaterat så känns det som asmycket. Tror dock att det har lite att göra med att texterna är skrivna annurlunda dock, en skönliterar bok är ju skriven för att läsas under långa stunder och för att man ska försvinna in i den världen som boken utspelar sig i medan kursböcker och texter är till för att man ska lära sig något. Det är väl egentligen lite samma sak som att jag aldrig skulle sätta mig och läsa en faktabok i x antal timmar (okej, jag har gjort det också men det händer inte ofta i alla fall).
 
Nu ska jag dock jaga på min sambo så att han går till affären och köper mjölk så att jag kan dricka te och så ska jag sätta mig och läsa den där texten samt försöka börja lite med labben vi har i HTML5 imorgon.
 
xoxo
Almmi
HTML5, Tråkigt, böcker, fakta, händer, labb, text,
Sitter för tillfället och bara skjuter upp att börja på labben som vi ska göra och lämna in i morgon (tänkte börja just för att se om jag behöver hjälp (högst troligt) och isf med vad. Samt så hinner jag kanske klart imorgon då). Men känner verkligen hur denna uppgift (läs: hela denna kurs) bara kommer skapa ilska och frustration över att saker inte funkar. Vi läser nämligen en kurs med namn "Design och Publicering av Hemisdor", så basically en HTML5-kurs. Jag har inga bra erfarenheter av HTML-kurser sedan tidigare då jag läste webbdesign på gymnasiet och jag lärde mig verkligen inte ett skit pga att läraren var sämst och hoppade över steg och härjade så gick inte att förstå vad som skulle göras eller hur. All HTML jag kan och har kunnat har jag lärt mig på min fritid för att jag höll på med designer både till bloggar och andra hemsidor som var HTML-baserade. Samtidigt så ser jag även fram emot att kanske få lära mig detta för en gångs skull så att jag faktiskt kan återuppta bloggdesignandet som jag fick lägga på is när blogg.se ändrade sin jävla HTML-kod på designsidan så att jag inte fattade ett skit och jag inte hade tid eller ork att lära mig allt på nytt, haha.

Har för övrigt hittat massa spel (okej, tre) som jag verkligen vill ha och önskar nu att jag hade massa pengar så att jag kunde köpa dem. Vill ha Undertale, Subnautica och Slime Rancher. Kan hända att jag köper ett av dem senare när jag fått pengar, inte säker dock men är förbannat sugen, haha.
 
xoxo
Almmi
HTML, kod, plugg, skola, spel,