Idag är jag på riktigt dåligt humör och inte blev det bättre av att jag satte mig och läste kommentarerna på en youtube video. Alltså vissa människor borde inte få gå lösa för att dom är så fruktansvärt dum och ignorant, herregud. Var verkligen tvungen att kämpa för att stå emot impulsen att tra en Sherlock-referens och ba "*** don't type out loud, you're lowering the IQ of the whole internet". Det hade dock varit fruktansvärt tillfredsställande men don't feed the trolls osv.
 
En till sak, jag har aldrig förstått grejen med att folk frågar "får jag fråga dig en sak".
1. You just did!?
2. Det är inte precis som att mitt svar kommer spela någon roll, du har antagligen redan bestämt dig att du ska fråga ändå and there's nothing I can do to stop you. Men förvänta dig inte nått jävla svar.
 
Aja, kommer inte långre ihåg vad jag tänkte med detta inlägg, jag hittade en butik på etsy och blev mycket bättre humör samt spenderade 344 kronor på helt awesome smycken. :D
 
Så, detta har jag köpt:
 
Pop Kei Milky Blue Bat Dangle Earrings
 
Pastel Goth Lavender Inverted Cross Earrings
 
Fairy Kei Game Controller Headphone Jack  Phone Charm MADE TO ORDER
 
Pastel Game Controller Rings Pick One
 
Allt detta kommer från denna fantastiska människa, hade jag bara haft tillräckligt med pengar så hade jag nog köpt ca allt i hennes butik, haha.
 
xoxo
//Almmi
Visual Kei, arg, ballt, bat, blue, creepy cute, dumt, earrings, etsy, fairy kei, gulligt, häftigt, lavender, mint, mint green, pastel goth, pop kei, ringar, rings, örhängen,
Det är så kul att jobba när ingenting funkar... Aja, idag får jag ta bort plåstergrejen från operationen i alla fall så på min lunch så ska jag åka till apoteket och se om jag fått ett recept på kortisonsalva så att jag kan smörja in det område som varit i kontakt med klistret så kanske det slutar klia något så fruktansvärt.
Sen ska jag köra hem till min pojkvän ikväll och sen måste jag bestämma om jag ska skicka in mitt CV och personliga brev eller om jag ska gå till Arkens Zoo och Djurmagazinet och lämna in det för hand. Vet inte om jag vågar lämna in det själv dock, vet liksom inte riktigt hur mkan gör.
 
I övrigt har det inte hänt mycket, imorgon är det rollspel igen (yay) och på torsdag ska jag till ungdomsmottagningen för att förnya mitt recept på Cerazette, upptäckte nämligen i helgen att jag bara har så att det räcker till på söndag. Trodde att jag hade en månad till då jag tog ut för ett år i slutet av september/början på october förra året men en karta måste ha fått fötter eller nått?
 
xoxo
Almmi
Cerazette, PV, cv, jobb, kul, personligt brev, piller, sarkasm,
Sitter för tillfället hemma hos Jimmy och fixar det sista med karaktärerna innan vi ska dra igång rollspelet. Pathfinder blir det så förhoppningsvis massa äventyr och dubgeon crawling och grejer.
Som ni kanske förstår så blir det inte så mycket uppdatering idag då jag kommer att vara helt uppslukat av detta idag.

Vad har ni för er? Något kul och intressant eller tar ni bara en lugn och skön lördag?

xoxo
Almmi
awesome, dungeons and dragons, kul, lördag, pathfinder, rollspel,