Idag har varit en ganska innehållsrik dag trots att jag har jobbat. På lunchen så åkte jag och Mickaela och kollade på stallet där hon tänkt ha hästen som hon ska köpa och sedan efter jobbet åkte jag hem till Ylva för att skruva ihop resten av sängen. Det vart inte ett långvarit projekt dock, efter att vi båda förstört ett par skruvar var så gav vi upp och imorgon är det jag som åker och köpet spik. 
I helgen blir det dessutom flytt så då måste sängen vara klar om jag ska ha någon stans att sova. 

xoxo
Almmi

arg, bygga, flytt, skruva, spik, spika, säng,
Är kattvakt åt Ylva medans hon är på kryssning med sin familj. Hon har två norska skogskatter och de är otroligt söta. Men gud vad dryg de kan vara, försöker kolla på Tangled samtidigt som jag pillar på mobilen och Nero fick för sig att han skulle gosa sönder påde min hand och mitt ansikte. Aja, dom är gulliga i alla fall så jag ska väll inte klaga samt så är de skönt att bo på en yta större än tio kvadratmeter för ett litet tag.

Kastropeia och så Nero som gömmer sig bakom handen.

xoxo
Almmi 
disney, gos, gosa, katt, kattet, kattvakt, tangled,
I helgen så har jag varit hem och hälsat på. Jag fick en lite sen födelsedags present från både Emmy och Ellen. Av Emmy fick jag jättefina japanska koppar (kan lägga ut en bild lite senare) och Ellen bjöd mig och Emmy på en föresetällning av Cirkus Cirkör. Den var bra, weird, men bra.
 
I övrigt så händer det inte så mycket här annat än att jag håller på och försöker flytta. Samt så är jag kattvakt till hon som jag ska flytta in hos från igår till på onsdag. Sen på onsdag och torsdag så ska jag börja städa ihop allt och försöka flytta lite saker. Så förhoppningsvis är allt flyttat snart nog. :)
 
xoxo
Almmi
Cirkus Cirkör, flytt, födelsedag, födelsedagspresent, föresetällning, katt, kattvakt, koppar, persenter, present,