Tar en liten paus i allt städandes och packandes och skriver ett litet inlägg här. Jag var ju på Sabaton open Air aka Rockstad Falun förra helgen och det var rätt kul.
Här är en kort lista på banden vi såg.
 
Torsdagen:
Cryonic Temple
De var okej, jag lyssnar inte på dem i vanliga fall så är lite svårt för mig att avgöra om de var bra eller dåliga. Men N som lyssnar mycket på dem var tydligen inte imponerad.
 
Fredagen:
Leaves Eyes
Ett band från Norge som faktiskt var riktigt bra.
Wintesun
Hela anledningen till att vi ens gick på rockstad och de gjorde en verkligen inte besviken trors att ljudtecknikerna fuckade upp en aning.
 
Lördagen:
Sabaton
De var bra som vanligt även om ljudtecknikerna även här var klantiga och de som placerade ut pyrotekniken inte riktigt förstod hur ljud fungerar. Men halva grejen med att se Sabaton är ju att höra pratet mellan låtarna och det var verklige lika roligt som vanligt.
Falconer
Vi såg bara ett par låtar då det spelade så pass sent och vi skulle åka hem (aka, jag var tvungen att köra hem) men det vi såg var rikigt bra. Dom var lite halvtråkiga att se på då det inte var så mycket fart på scen men Mathias kan verkligen sjunga. Trots att ljudtecknikerna verkade ha någon sorts tävling i vem som kunde fucka up mest detta år så fick han igenom sin röst och det lät helt fantastiskt. Vill verklige se dem igen och då när jag faktiskt har tid att stanna och se hela framförandet.
 
Får se hur lineupen ser ut nästa år och hoppas på att jag har råd att gå, nu ska jag dock återgå till att städa och packa så att det är klart tills mamma kommer imårgon annars lär hon väl vrida nacken av mig.
 
xoxo
Almmi
Cryonic Temple, Falconer, Leaves Eyes, Rockstad, Rockstad Falun, Sabaton, Sabaton Open Air, Wintersun, flytt, flytta, packa, städa,

Kommentera

Publiceras ej