Idag är jag så nöjd med mig själv! Dels så har jag, min sambo och våran roomie spenderat både igår och i förrgår på att städa och möblera om lägenheten och det blev så bra. Största skillnaden är i vårat sovrum där vi har vridit på sängen samt fått in en bokhylla så nu ser det dels mer ut som ett sovrum och det känns både större och ljusare vilket är riktigt skönt. Ute i stora rumme har det också skett lite ändringar, vi har flyttat på mitt datorbord och det är allmänt renare. Vi är inte helt klara utand det är ett litet hörn kvar som måste rensas och damsugas. Sedan funderar vi på att åka till en second hand butik i närheten och kolla efter en bokhylla som vi kan ställa i hörnet där mitt datorbord stog tidiare, och jag hoppas att vi hittar något då jag älskar bokhyllor och mitt egna lilla projekt i allt detta har varit att fixa bokhyllan och jag är riktigt nöjd med hur det blev. Det enda som saknas i den är en hylla (som är lite smått behövd) men innan jag kan få upp den så måste jag åka hem till mamma och hämta en plupp som den ska sitta på då vi saknade en när vi satte ihop den i förrgår. Det är dock något som är lätt fixat.
 Den enda som inte är helt nöjd med ömmöbleringen är nog Zeke, han tycker mest att det är konstigt och onödigt.
 
 Sedan pratade jag med hon som har islandshästen i går. Vi skulle kolla våra scheman och se när båda kan och så ska jag få komma ut och provrida och det finns verkligen inte ord för hur exalterad jag känner mig. Det är lite läskigt också då jag varken känner henne eller hästen, men förhoppningsvis så går det bra och hon lät trevlig på telefon i alla fall.
 Är för den delen väldigt nöjd med mig själv som faktiskt ringde då jag hatar att prata i telefon med folk jag inte känner väldigt väl. I princip de enda jag är bekväm att prata i telefon med är Mini, Elkiot, min sambo, min mor och min farmor och farfar och så fort jag ska ringa någon annan så får jag äcklig mycket ångest och försöker verkligen komma på alla möjliga ursäkter för att inte ringa. Man jag gjorde det så nu får jag vara lite stolt över mig själv tycker jag.
 
 Nu ska jag dock återgå till våra gruppmöte och försöka komma fram till en bra kravspec och första design som vi kan skicka in och få nekad, haha.
 
 
En lite bit begagnat cyber som pryder min nya bokhylla. :)
 
xoxo
Almmi
blogg app telefon iphone, cyber, glad, häst, islandshäst, katt, möblera, möblera om, pacemaker, provrida, stolt, städa, ångest,