Idag så "råkade" jag beställa en ny väska. Den heter "Dragonscale Bag of Holding" och alla som är bekanta med D&D har nog hört om detta tidigare. Västan är supersnygg och gjord i fakeläder som är mönstrad så att det ska se ut som att den är gjord i drakskin. Nu vill jag att den bara ska komma men det kommer antagligen att dröja ett bra tag då den ska skickas från USA. Den är även riktigt praktisk, den har ofantligt många fack, bland annat ett specifikt för laptop och den får då plats med den 17" laptop och då min är 13" så tycker jag att det passar riktigt bra. Samt spå kommer jag antagligen att även få plats med min kamer vilket blir riktigt praktiskt nu när vi har börjat med fotokursen och jag nog kommer behöva ha med både datorn och kameran till skolan och då är det ju väldigt mycket mer praktiskt att bara behöva släpa på en väska istället för två. Samt så blir det även en väska mindre att släpa på när jag reser.
 
http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/f2d5_bag_of_holding_dragon.jpg
Bild på väskan, den jag beställt kommer dock att vara blå och inte svart. Gjord i "dragonhide" PVC leather. Från ThinkGeek.com
 
Sen så har jag för en gångs skull haft något av lite framförhållning så jag är klar med alla uppgifter som ska in senast på söndag. Mycket skönt då det gör att jag bara kan chilla och rollspela i helgen. Det är faktiskt ganska skönt att vara klar också för nu har jag resten av fredagen till att göra annat istället för att behöva sitta begravd i skolarbete. Förhoppningsvis så kan jag hålla i detta och inte gå tillbaka till att skjuta upp allt till sista jävla sekund hela tiden.
 
Jag är för övrigt på jakt efter en ny medryttarhäst men det verkar klent på den fronten. Blir också så ofantligt osäker på när personer skriver att man ska ligga på en viss nivå då jag aldrig har tävlat annat än KM och det senast när jag gick på högstadiet så jag har verkligen ingen aningn om på vilken nivå jag ligger. Men sedan så rider jag mest för att det är roligt och inte för att tävla. Funderar dock på att höra av mig till en person som behövde hjälp med sin Haflinger och se om det kanske kan var något. Samtidigt så är det dock väldigt skönt att ha mer tid till skolarbeten och så vidare. Aja, får se hur jag gör, vill ju fortsätta rida också och har inte direkt råd att rida på ridskola.
 
xoxo
Almmi
D&D, Dragonhide, Dragonscale, dungeons and dragons, framförhållning, häst, medryttarhäst, skola, skönt, tid, väska,

Kommentera

Publiceras ej